Choose your language

U bevindt zich hier:  Home >

Donaties

Doelstelling van de Airborne Wandeltocht

Het jaarlijks organiseren van een herdenkingswandeltocht in het kader van de Slag om Arnhem, waarbij wandelaars en bezoekers herinnerd worden aan de inspanningen en de levens die anderen in september 1944 gegeven hebben, opdat wij in vrijheid kunnen leven.

Dit gebeurt door hen te leiden langs de Oosterbeek Arnhem War Cemetery, waar ruim 1.750 gevallenen hun laatste rustplaats kregen en langs monumenten en markante locaties in en rond de gemeente Renkum, waar de strijd om de bevrijding zich afspeelde. Door te ervaren, te beleven en te herdenken wordt de herinnering ook voor toekomstige generaties levend gehouden.

Onze visie:

De Airborne Wandeltocht is een samenspel van bewegen, herdenken, bewust worden en beleven. Door deze elementen telkens ieder afzonderlijk hun eigen ruimte te bieden en te zorgen voor een optimale samenhang, biedt de Airborne Wandeltocht ieder jaar weer een ervaring die van (zeer) jong tot (zeer) oud als bijzonder positief en leerzaam wordt ervaren.

De organisatie -Politie Sportvereniging 'Renkum'- bestaat geheel uit onbezoldigde vrijwilligers.

U kunt de actviteiten van de Airborne Wandeltocht ondersteunen als u onze activiteiten onderschrijft, door een donatie te doen op rekeningnummer

IBAN: NL24 RABO 0355 0474 62 t.n.v. PSV 'Renkum'
BIC: RABONL2U