Choose your language

U bevindt zich hier:  Home >

Startkaarten Groep

Voor deelname met een groep aan de Airborne Wandeltocht dient u kennis genomen te hebben van de Reglementen en in het bezit te zijn van een geldige groeps-startkaart.

Een groep bestaat uit tenminste 11 personen.

Een groepskaart kunt  u  hieronder bestellen.

Daarna vult u het  aanmeldformulier in en slaat u het op op uw eigen computer. Vervolgens stuurt u dit als bijlage bij een e-mailbericht naar groepen@airbornewandeltocht.nl. Deze opgave wordt na ontvangst van uw betaling aan uw aanmelding gekoppeld.

In de week voor de wandeltocht ontvangt u een e-mail met instructies.

Genoemde prijzen zijn inclusief transactiekosten, exclusief € 3,50 administratiekosten.

 

Lees eerst de instructies onder het formulier. (scrol naar beneden)

Hulp nodig?
Lukt het niet of krijgt u een foutmelding? Stuur dan een e-mail naar support@ticketscript.com of klik op de button 'Helpdesk'.

 

Zo bestelt u een groeps-startkaart:

 

 • ga naar het invulformulier van Ticketscript hierboven
 • selecteer het aantal groepsdeelnemers en klik op 'bestel'
 • als u als groep of vereniging in het bezit bent van een lidmaatschapskaart of -nummer van de KWBN, dan ontvangt u € 0,50 korting per deelnemer*
 • vul alle gevraagde gegevens in en controleer deze goed - vooral uw email adres!
 • betaal op de manier van uw keuze (iDeal, Visa of Mastercard of PayPal)
 • u ontvangt na uw bestelling een e-mail met een link naar uw startkaart (e-ticket) in pdf-formaat (te lezen met Adobe Reader - heeft u geen Adobe Reader dan kunt u dit hier gratis downloaden)
 • ontvangt u geen email, check dan in uw mailprogramma de map 'ongewenste email'
 • print de PDF uit (A4 formaat) in kleur of zwart/wit
 • Daarna vult u  het aanmeldformulier (Klik hier) in en slaat u het op op uw eigen computer. Vervolgens stuurt u  dit  als bijlage  bij een e-mail naar groepen@airbornewandeltocht.nl . Deze opgave wordt na ontvangst en betaling aan uw aanmelding gekoppeld.
 • In de week voor de wandeltocht ontvangt u een e-mail met uw startnummer en nadere instructies.
 • Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar groepen@airbornewandeltocht.nl


*Als u het groepsticket met KWBN korting heeft gekocht dan dient u op de wandeldag uw lidmaatschapspas van de groep of vereniging te tonen. Kunt u geen pas overleggen dan zullen wij alsnog het totale ticketbedrag in rekening brengen.

LET OP:
Als u zich pas heeft aangemeld als lid van de KWBN, dan kan het zijn dat uw lidmaatschapsnummer nog niet in het bestelsysteem is verwerkt. Dit duurt maximaal ca. 3-4 weken. Mocht u daarna alsnog uw lidmaatschapsnummer niet kunnen gebruiken, neemt u dan contact op met de KWBN, om te controleren of het nummer correct is.Kopiëren van de wandelkaart heeft geen zin; de barcode is uniek.

 

Geen mobile tickets

Geen barcode gebruiken op uw mobiele telefoonHet down- of uploaden van de barcode op uw mobiele telefoon heeft geen nut. U moet dan op het startterrein de code laten scannnen en omruilen voor een papieren startbewijs. Dit startbewijs wordt onderweg voorzien van contole-merktekens en dat kan niet op uw mobiele telefoon. Print het e-ticket dus gewoon uit op papier (kleur of zwart/wit) en voorkom daarmee oponthoud bij de start.

 

wijzigingen voorbehouden