Choose your language
U bevindt zich hier:  Home > Nieuws

Nieuws

04-04-2016 16:00

In een gezamenlijke actie van het Regionaal Bureau voor Toerisme RBT KAN en de organisatie van de Airborne Wandeltocht, hijsen de ondernemers in Oosterbeek zich op 7 mei massaal in het Giro-roze.
Directeur Jurriaan de Mol van het toerismebureau: ”Dat een mega-evenement als de Airborne Wandeltocht plotseling zonder hoofdsponsor kwam te zitten, ging me aan het hart. Samen met sponsormanager Roger Beets van de Airborne Wandeltocht, bedachten we een ludieke actie om ook bij de ondernemers in Oosterbeek dit evenement nog eens nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. De combinatie met de wereldberoemde Giro, die op 7 mei door Oosterbeek komt, was een gouden greep. Heel Oosterbeek kleurt Giro-roze en tegelijkertijd wordt het 70e jubileum van de Airborne Wandeltocht volop gepromoot. Het moet op 3 september weer een grootse happening worden!”

Het eerste Giro-roze shirt met het jubileumlogo van de Airborne Wandeltocht werd maandag uitgereikt aan de leden van de nieuwe ondernemersraad van Oosterbeek. Thijs de Bruin van Albert Heijn werd voor zijn winkel spontaan in het nieuwe shirt gehesen.

Thijs de Bruin wordt in het nieuwe Giro/AW shirt gehesen.

RBT KAN is actief op de Nederlandse, Belgische, Duitse en Britse markt bij verschillende toeristische doelgroepen. Initiatieven als de Liberation Route Europa, Spannende Geschiedenis en de campagne Gelderland levert je mooie streken zijn afkomstig van RBT KAN. Liberation Route Europe probeert op toegankelijke wijze de persoonlijke belevenissen van mensen in de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog in stand te houden. Spannende Geschiedenis neemt je mee op reis door de Gelderse geschiedenis. Aan de hand van tijdlijnen maak je kennis met grafheuvels, imposante kastelen, machtige forten en adellijke landhuizen.

De 70e jubileumeditie van de Airborne Wandeltocht wordt gehouden op zaterdag 3 september 2016. De organisatie verwacht een grote opkomst van wandelaars en houdt rekening met zeker 35.000 deelnemers. De herdenkingswandeltocht in het kader van de Slag om Arnhem werd voor het eerst gehouden op 6 september 1947 en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste eendaagse wandelevenement van de wereld.
 

 
 

<< April 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug naar overzicht